| Tytuł: | czy faktycznie działają |
| Autor: | xxx 8.9.2011, 09:55 |
| Szukam info. o produktach tej firmy, chodzi mi konkretnie o opinie osób, które je stosowały. Czy są warte ceny i czy wywołują określane działanie? | |
| Tytuł: | czy faktycznie działają |
| Autor: | beata 3.2.2012, 17:58 |
| Witam, suplementy TIENS faktycznie działają:-). Oczywiście nie mówię o wszystkich - bo nie stosowałam. Używałam natomiast produktów oczyszczających i odchudzających. GENIALNE!!! Herbatki dość dorgie, ale naprawdę warte swojej ceny, chitosan - rewelacja. Ja akurat nabywałam w axio. Teraz mają swoją stronę xxx, ale mam też telefon do konsultanta - jak coś - podam telefon. pzdr | |

Medycyna chińska
Opierając się na naturze, filozoficznym postrzeganiu świata oraz zgodzie człowieka z otaczającą go przyrodą Chińczycy wynaleźli sposoby leczenia wielu dolegliwości. Poprzez stosowanie chińskiej medycyny udaje się, w sposób niejako alternatywny, wyleczyć wiele chorób, które przy używaniu normalnej terapii nie chciały ustąpić.
Medycyna naturalna
Najpopularniejszą i cieszącą się coraz większym uznaniem metodą leczenia bez leków jest akupunktura. Jest to metoda wywodząca się jeszcze ze starożytnych Chin. Polega ona na wkłuwaniu igieł do ciała pacjenta, w odpowiednie punkty wyznaczone przez meridiany (linie energetyczne).
Akupresura
Akupresura to dziś jedna z najstarszych metod leczenia alternatywnego. Powszechnie znana jest też jako refleksoterapia i wywodzi się z chińskiej sztuki leczenia dotykiem. Jako pochodna akupunktury polega na masażu i ucisku określonych miejsc na ciele zwanych punkami akupunkturowymi lub receptorami.